Szakképzett, nagy tapasztalattal rendelkező csapat

Fő erősségünk a komplex automatizálási feladatok tervezése, kivitelezése, a kész berendezések helyszíni telepítése és beüzemelése. Csapatunk összeállításánál arra törekedtünk, hogy nagy szakképzettségű és jó csapatjátékosok dolgozzanak együtt, a folyamatos innovációt és a szakmai fejlődést előtérbe helyezve.

A szüntelen fejlődés maga után vonja, hogy a feladatok hatékony végrehajtása során a legmodernebb technológiákkal, megoldásokkal és a legújabb szoftverekkel dolgoznak együtt.

Az alábbi szolgáltatásokkal segítünk a partnereinknek, hogy egy elképzelésből sikeres projekt valósuljon meg:

Rólunk

Amit a Ples Automatikáról tudni kell:

Küldetésünk: Az automatizálás sokáig a multinacionális cégek kiváltsága volt. A hazai kis és középvállalkozásokban hatalmas tartalékok vannak. A tudásunkkal és szakértelmünkkel szeretnénk hozzájárulni a vállalkozások sikeréhez és a tartalékok eredményes felhasználásához.

A gyártásban az automatizálás szükségességének felismerése, koncepció kialakítása, a specifikáció elkészítése, majd az alkalmazások megtervezése és kivitelezése nagy szakértelmet kíván. Az alábbiak ismeretében tudatosan építettük fel a csapatunkat, hogy hatékony megoldásokat biztosítsunk partnereinknek.

A főbb partnereink autóipari beszállítók és élelmiszeripari termékeket gyártó vállalatok. A legtöbb esetben bonyolult, nagy szakértelmet igénylő feladatok megoldásával keresnek meg bennünket. A szakmai tapasztalat és az alkalmazott professzionális szoftverek eredménye, hogy komplex feladatokra képesek vagyunk célravezető megoldásokat találni.

Nagy tapasztalatunk van az alábbi területeken:

  • Sorjázás
  • Marás
  • Hegesztés
  • Festés
  • Pályakövetési munkák
  • Palettázás
  • Gépkiszolgálás

Megrendelőink nagyon kedvelik azt a műszaki segítséget, amely az automatizálási feladatok specifikálása során szükséges. Sok esetben nincs idő vagy kellő automatizálási ismeret a feladatok pontos meghatározására, specifikálására. Szakmailag felkészült szakembereink meghallgatják az elképzeléseket és segítenek specifikációt készíteni a gyártási folyamatokra. Kiválasztják a szükséges technológiát, termelési folyamatokat és a megfelelő berendezéseket.

Az offline Robotmaster szoftver használatával nagyon pontos robot szimulációkat és robot programokat készítünk. Azoknak a vállalatok segítséget nyújt ez a szoftver, akik nem tudják használni a robotot, mert a kis szériák miatt sokáig tart a programozás vagy túl bonyolult a programozási feladat. A szoftver alkalmazásával egyedi munkák, bármely típusú robotra, akár fél óra alatt programozhatók.