Szakképzett, nagy tapasztalattal rendelkező csapat

Fő erősségünk a komplex automatizálási feladatok tervezése, kivitelezése, a kész berendezések helyszíni telepítése és beüzemelése. Csapatunk összeállításánál arra törekedtünk, hogy nagy szakképzettségű és jó csapatjátékosok dolgozzanak együtt, a folyamatos innovációt és a szakmai fejlődést előtérbe helyezve.

A szüntelen fejlődés maga után vonja, hogy a feladatok hatékony végrehajtása során a legmodernebb technológiákkal, megoldásokkal és a legújabb szoftverekkel dolgoznak együtt.

Az alábbi szolgáltatásokkal segítünk a partnereinknek, hogy egy elképzelésből sikeres projekt valósuljon meg:

Tevékenység

Valós robotszimulációk készítése

A munkafolyamatok specifikálása során nehézséget okoz a robot típusának, helyének és mozgásának a kiválasztása. Új szolgáltatásunkkal a partnereinknek abban segítünk, hogy egy valós idejű inverz kinematikai- és munkatér-elemzés során megkeressük a robot és a munkadarabok optimális helyét.

Ez azonban nemcsak a gyors elhelyezéshez előnyös, hanem ahhoz is, hogy a felhasználó eldönthesse, hogy melyik robotcella az ideális az egyes munkadarabok gyártásához.

Robotprogramozás

Különböző típusú ipari robotkarok programozása. Komplex és bonyolult munkák gyors és pontos programozása felkészült, tapasztalt szakemberekkel.

A gyors és precíz robot programozási szolgáltatásunk segítséget nyújt azon partnereinknek, akik kisebb szériákat gyártanak és nincs több napjuk egy adott feladat programozására vagy nem rendelkeznek megfelelő szakemberekkel.

PLC programozás

Robotcellák vagy célgépek vezérlésének programozása. Programozóink a PLC nyelvek mellett ismeretekkel rendelkeznek a különböző kamerás rendszerek, frekvenciaváltók, hajtásvezérlések, HMI-k és buszrendszerek paraméterezésben és programozásában is.

Műszaki audit, specifikácó készítése

Több esetben, a megrendelő csak a feladat célját határozza meg, de az odáig vezető megoldásokat, alkalmazandó technológiákat, módszereket már nem. Nincs idő vagy kellően felkészült szakember egy komplett specifikáció elkészítéséhez.

Teljeskörű és pontos specifikáció, amely pontosan tartalmazza az alkalmazandó technológiákat és berendezéseket, az nagyban segíti a Megrendelőt.

Telepítés, üzembe helyezés

Saját tervezésű gépek teljeskörű kivitelezése mellett vállaljuk meglévő tervekkel rendelkező berendezések gyártását és kivitelezését is. Minden általunk elkészített géphez garanciát és ügyfélszolgálatot biztosítunk. Emellett vállaljuk a robotcellák és a célgépek karbantartási és üzemeltetési feladatait. A gépek üzembe helyezését követően oktatást tartunk, illetve ekkor átadásra kerül a teljes gépdokumentáció.